Panter aanbod

panthère
Panter 25

Onbeperkt bellen
naar Mobistar
+ 3 uur 30 bellen
naar alle netwerken

Onbeperkt sms'en

2 GB (3G/4G)

25 /maand

Zonder verbintenis

Webpromo:
50% korting gedurende 3 maanden

Panter 45

Onbeperkt bellen
naar alle netwerken

Onbeperkt sms'en

3 GB (3G/4G)

45 /maand

Zonder verbintenis

Webpromo:
50% korting gedurende 3 maanden

Panter 60

Onbeperkt bellen
naar alle netwerken

Onbeperkt sms'en

5 GB (3G/4G)

+
500 min
500 sms'jes
500 MB
in/naar Europa

60 /maand

Zonder verbintenis

Webpromo:
50% korting gedurende 3 maandenBelangrijk : de abonnementen Kangoeroe, Dolfijn of Panter die na 25 november 2013 zijn gestart, staan officieel vermeld als Kangoeroe +, Dolfijn + of Panter + op je factuur of in je Klantenzone.

Indien je een abonnement hebt lopen sinds vòòr 25 november 2013, heb je een oudere versie van dit abonnement (wat dus niet overeenkomt met de tarieven hierboven). Je vindt hier meer info over: klik verder naar onze oude tariefformules

Bekijk de voorwaarden

Postpaid Promo

Promo 50% korting gedurende 3 maanden: aanbod geldig tot en met 30/11/2014 bij elke online aankoop van een mobiel abonnement via www.mobistar.be.

Je behoeften evolueren?
Wij evolueren met je mee!

Welk abonnement je ook kiest, Mobistar engageert zich om je tot 2 keer per jaar te informeren over het abonnement dat het best aansluit bij je verbruik.


Meer weten over
Personal Check-up >


Vraag je je af hoeveel bellen, sms'en en surfen zal kosten als je je abonnement overschrijdt?


Tarieven buiten je forfait >


De belminuten, sms’jes en surfvolume in het buitenland zijn niet inbegrepen in de Panter 35 en 45 –abonnementen. In het Panter 60-abonnement is (data)roaming wel opgenomen.


De tarieven in het buitenland >

Waarom Panter worden?

Bellen, sms’en en surfen over de grenzen heen!

Ben je vaak onderweg en reis je regelmatig in Frankrijk, België en Europa in het algemeen? Speciaal voor jouw noden hebben we Panter 60 gecreëerd, een aanbod op jouw maat.

Met Panter 60 geniet je van:

 • 500 minuten en 500 sms’en voor je gesprekken en berichten in Europa, zowel uit België als binnen Europa.
 • 500 minuten voor inkomende oproepen binnen Europa
 • 500MB mobiel internet binnen Europa
Family Advantage

Family Advantage

Bundel het Mobistar-abonnement van al je gezinsleden op één factuur en geniet van 10.000 minuten of sms'jes per maand om contact te houden met je familie

Meer weten?

Jouw budget onder controle!

Hou je budget onder controle

Hou kosteloos je budget in het oog (in België) :


En geen risico op onaangename verrassingen met mobiel internet.

Je wordt per sms verwittigd wanneer je 80 % van je surfvolume opgebruikt hebt. Eens je 100 % verbruikt hebt, wordt de toegang tot mobiel internet geblokkeerd. Om deze blokkering op te heffen, hoef je enkel een surfherlaadbeurt van 100 MB, 500 MB of 1 GB te kopen.

Zo houd je je uitgaven volledig onder controle.

Video’s, muziek, surfen, je doet wat je wilt, zonder beperkingen Wat kan je met die 2GB (inbegrepen in je Panter –abonnement)?

 • meer dan 200 000 e-mails versturen/ontvangen
 • luisteren naar 160 muzieknummers, via streaming, in hoge kwaliteit
 • 6u Youtube video’s bekijken in hoge kwaliteit
 • Meer dan 2000 webpagina’s bekijken

Met Panter, geniet je van minstens 2GB inbegrepen in je abonnement .

Gebruik je data op je tablet of laptop

Gebruik jouw data op tablet en laptop

Heb je een Dolfijn of Panter abonnement? Nu kun je jouw data verdelen over meerdere toestellen. Surf met je gsm, tablet en laptop: zo ben jij altijd en overal online.

Meer weten?

Eenvoudige, beveiligde toegang. Altijd

Mobile Cloud

Met Mobile Cloud heb je altijd de zekerheid dat je belangrijkste documenten en gegevens bewaard blijven dankzij de inbegrepen 16 GB opslagruimte.

Het verzenden en ontvangen van gegevens naar jouw Mobile Cloud is gratis in België, en zal niet worden afgetrokken van jouw maandelijkse datavolume.

Bekijk alle voorwaarden

hoeveel betaal ik buiten de bundel?

Vraag je je af hoeveel het kost om te blijven bellen, sms'en en surfen als je je abonnement hebt overschreden? De tariefen vind je hier:

Bellen

0,20€/min

Mms

0,24€/mms

En in het buitenland?

Belminuten, sms’jes en surfvolume in het buitenland zijn niet inbegrepen in het Panter 35 en 45-abonnement. (Data)roaming is echter wel opgenomen in het Panter 60-abonnement.

En als ik mijn surfvolume overschrijd?

Mobistar helpt je om je budget beter onder controle te houden! Als je je surfvolume overschrijdt, wordt je een bericht gestuurd dat je niet langer toegang hebt tot mobiel internet. Je kunt dan een herlading kopen via je gsm om te kunnen blijven surfen.

2: 100 MB

5: 500 MB

10: 1 GB


Hoe kun je je surfvolume herladen?

 • Direct op je toestel door te surfen naar m.mobistar.be in jouw browser
 • Via jouw Klantenzone

Opties & Diensten

(Bekijk alle opties)

Inclusief 4G!

Met 4G kan je met het grootste gemak en tegen een ongeziene snelheid met je smartphone op het internet surfen. 4G is inbegrepen in dit tariefplan. Wacht dus niet langer en profiteer ervan!

Meer weten

Go Europe

Reis je vaak binnen de EU? Activeer dan Go Europe voor maar € 3/dag en gebruik de belminuten en sms'jes van je abonnement tijdens je verblijf in het buitenland.

Meer weten

Surfen in het buitenland

Ga je naar het buitenland en wil je ter plaatse online kunnen? Kies dan de optie Travel Data Daily en geniet van 50MB surfvolume voor 5€/dag.

Meer weten

BlackBerry Tribe

Profiteer van vele voordelen, speciaal voor BlackBerry (BlackBerry® Mail, BlackBerry® Messenger, sociale netwerken, App World, etc.) met ed optie BlackBerry Tribe.

Meer weten

Bel je geregeld naar hetzelfde land?

Met de optie One Country krijg je tot 85% korting op je gesprekken naar vaste en mobiele lijnen naar de bestemming van jouw keuze.

Meer weten

Combineer en Bespaar

Heb je een abonnement voor mobiele telefonie bij Mobistar? Goed nieuws! Kies voor Internet Everywhere 15 of Unlimited en krijg elke maand € 5 korting op de prijs van jouw abonnement!

Meer weten

AtHome

Bel je vooral naar vaste nummers? Of heb je geen vast toestel in huis? Met AtHome bel je 40 uur naar alle vaste lijnen in Belgie vanaf je gsm, gratis!

Meer weten

Surf Extra Card

Ontvang een extra simkaart voor € 5/maand en deel het surfvolume van jouw abonnement met je tablet of laptop!

Meer weten

Het antwoord op al je vragen

Klantendienst

(van 8u tot 20u, 7d/7)


Wie contacteer ik bij een vraag of probleem na het bestellen van mijn abonnement?

+32 (0)2 745 95 00 (gratis nummer)

Vaakgestelde vragen:

Wat te doen als ik mijn surfvolume overschrijd?

Ik heb al een herlaadkaart van Mobistar. Hoe kan ik abonnee worden?

Hoe kan ik online bestellen?

Wat zijn de leveringskosten en -termijn?

Is mijn bestelling beveiligd?

Hoe activeer ik mijn simkaart na ontvangst?

Hoe kan ik betalen?

Bekijk alle FAQ's

Algemene voorwaarden

 • Panter 25 Fiche

  Panter 25 is een bundel van 25 euro per maand (inclusief btw) met:

  • 3,5 uur om vanuit België te bellen naar alle Belgische netwerken, uitgezonderd speciale nummers, en dit op elk moment van de dag;
  • Dankzij de formule onbeperkt naar Mobistar kan je elke maand onbeperkt bellen en sms'en naar alle Mobistar-nummers vanuit België, en dat op elk moment van de dag;
  • een onbeperkt aantal sms'jes om vanuit België te sms'en naar alle Belgische netwerken, uitgezonderd speciale nummers, en dit op elk moment van de dag;
  • 2 GB om in België mobiel te surfen, zelfs ook via 4G.

  Gebruik van mobiel internet

  Mobistar helpt je om je budget beter onder controle te houden! Als je je volume van 2 GB overschrijdt, krijg je een bericht met de melding dat je geen toegang meer krijgt tot mobiel internet. Je kan dan wel nog herlaadbeurten aankopen via je gsm om te kunnen blijven surfen.

  Mobile Cloud

  Dit voordeel is geldig voor elk Dolfijn-, Panter- of Internet Everywhere-abonnement. Compatibel met iOS/Android/Web/pc/Mac. De gegevens worden bewaard in een beveiligde zone in geëncrypteerde vorm in Europa. Deze dienst wordt niet gefinancierd door publiciteit of de verkoop of exploitatie van je gegevens. Je recupereert je gegevens op eender welk moment.

  Verbruik buiten bundel

  • Er zijn geen mms'jes inbegrepen bij deze formule. Je betaalt 0,24 euro per mms.
  • Als je het bij deze formule inbegrepen belvolume overschrijdt, betaal je 0,20 euro per minuut.
  • Oproepen en sms’jes van en naar het buitenland zijn niet inbegrepen bij deze formule. Je vindt al onze tarieven en opties op www.mobistar.be/roaming.
  • Het gebruik van mobiel internet in het buitenland is niet inbegrepen bij deze optie. Meer informatie over de standaard roamingtarieven vind je hier (pdf). Op zoek naar een optie om goedkoper te kunnen surfen in het buitenland? Kijk dan op www.mobistar.be/roaming.

  Gebruiksvoorwaarden

  • Resterende MB worden niet overgedragen naar de volgende maand.
  • De onbeperkte belwaarde, sms'jes zijn geldig voor een normaal persoonlijk gebruik (zelfs intensief).
  • Dankzij de formule Onbeperkt naar Mobistar krijg je elke maand een onbeperkt aantal minuten om vanuit België te bellen naar alle Mobistar-nummers, en dit op elk moment van de dag. Het voordeel “Onbeperkt bellen” naar alle Mobistar-nummers 24h/24 7d/7 is uitsluitend voorbehouden voor een normaal persoonlijk en privégebruik (zelfs intensief).
  • Normaal sms-gebruik wordt vastgelegd op maximaal 10.000 sms’jes per maand en een normaal belgebruik op maximaal 10.000 minuten per maand. Bij overbelasting van het netwerk, misbruik (met name terbeschikkingstelling aan derden, professioneel of commercieel gebruik, gebruik voor callcenters of simboxen) of elk ander gebruik dat niet in overeenstemming is met het gebruik dat men mag verwachten van een klant die een contract voor mobiele telefonie afsluit (zoals bijvoorbeeld het gebruik als simbox of babyfoon, wanneer je geregeld belt of sms’jes verzendt naar ruim 250 verschillende correspondenten per maand of wanneer je meer dan 3 uur onafgebroken belt en/of door direct terug te bellen nadat de verbinding werd verbroken) behoudt Mobistar zich het recht voor om de levering van de dienst te beperken, je contract op te schorten en/of op te zeggen, en/of andere nuttig of nodig geachte maatregelen te treffen.
  • Om via 4G te surfen, moet je een compatibel gsm-toestel hebben en je binnen het bereik van het 4G-netwerk bevinden. Mobistar behoudt zich het recht om de snelheid van zijn 4G tarieven te wijzigen. Meer informatie op www.mobistar.be/4G.
  • De simkaart mag niet gebruikt worden voor een verbinding zonder menselijke interventie of tussen een industriële modem en een server (M2M-communicatie).
  • Als je een Panter-tariefplan combineert met een Internet Everywhere-tariefplan deel je automatisch je surfvolume tussen je smartphone en je laptop of tablet.

  Family Advantage (gratis bellen en sms’en met mijn familie)

  Dit voordeel is geldig als je ten minste 2 abonnementen hebt die in aanmerking komen (My15-bundel of hoger, of Kangoeroe/Dolfijn/Panter-bundel). Met het familievoordeel bel je tot 10.000 minuten (1 minuut = 1 sms) gratis per kaart en per maand naar alle nummers op dezelfde factuur: Mobistar-abonnees, alle herlaadkaarten die via Automatic Reload herladen worden en je vaste lijn.

  Promo

  Promo 50% korting gedurende 3 maanden: aanbod geldig tot en met 17/11/2014 bij elke online aankoop van een mobiel abonnement via www.mobistar.be.

  Je ontvangt een korting van 50% op het bedrag van je maandelijks abonnementsformule gedurende je 3 eerstvolgende facturen. Je betaalt bijgevolg gedurende 3 maanden enkel 12,5€ per maand voor het tarief Panter 25. Alle verbruik buiten je forfait worden gefactureerd aan de geldende tarieven.

  Als je van tarief wijzigt binnen de eerste 3 maanden van je contract, wordt de korting aangepast aan de geldende voorwaarden van je nieuwe tariefplan.

  Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties.

 • Panter 45 Fiche

  Panter 45 is een bundel van 45 euro per maand (inclusief btw) met:

  • onbeperkte belwaarde om vanuit België te bellen naar alle Belgische netwerken, uitgezonderd speciale nummers, en en dit op elk moment van de dag;
  • een onbeperkt aantal sms'jes om vanuit België te sms'en naar alle Belgische netwerken, uitgezonderd speciale nummers, en dit op elk moment van de dag;
  • 3 GB om in België mobiel te surfen, zelfs ook via 4G.

  Gebruik van mobiel internet

  Mobistar helpt je om je budget beter onder controle te houden! Als je je volume van 3 GB overschrijdt, krijg je een bericht met de melding dat je geen toegang meer krijgt tot mobiel internet. Je kan dan wel nog herlaadbeurten aankopen via je gsm om te kunnen blijven surfen.

  Mobile Cloud

  Dit voordeel is geldig voor elk Dolfijn-, Panter- of Internet Everywhere-abonnement. Compatibel met iOS/Android/Web/pc/Mac. De gegevens worden bewaard in een beveiligde zone in geëncrypteerde vorm in Europa. Deze dienst wordt niet gefinancierd door publiciteit of de verkoop of exploitatie van je gegevens. Je recupereert je gegevens op eender welk moment.

  Verbruik buiten bundel

  • Er zijn geen mms'jes inbegrepen bij deze formule. Je betaalt 0,24 euro per mms.
  • Oproepen en sms’jes van en naar het buitenland zijn niet inbegrepen bij deze formule.Je vindt al onze tarieven en opties op www.mobistar.be/roaming.
  • Het gebruik van mobiel internet in het buitenland is niet inbegrepen bij deze optie. Meer informatie over de standaard roamingtarieven vind je hier (pdf). Op zoek naar een optie om goedkoper te kunnen surfen in het buitenland? Kijk dan op www.mobistar.be/roaming.

  Gebruiksvoorwaarden

  • Resterende MB worden niet overgedragen naar de volgende maand.
  • De onbeperkte belwaarde, sms'jes en mobiel internet zijn geldig voor een normaal persoonlijk gebruik (zelfs intensief).
  • Normaal sms-gebruik wordt vastgelegd op maximaal 10.000 sms’jes per maand en een normaal belgebruik op maximaal 10.000 minuten per maand. Bij overbelasting van het netwerk, misbruik (met name terbeschikkingstelling aan derden, professioneel of commercieel gebruik, gebruik voor callcenters of simboxen) of elk ander gebruik dat niet in overeenstemming is met het gebruik dat men mag verwachten van een klant die een contract voor mobiele telefonie afsluit (zoals bijvoorbeeld het gebruik als simbox of babyfoon, wanneer je geregeld belt of sms’jes verzendt naar ruim 250 verschillende correspondenten per maand of wanneer je meer dan 3 uur onafgebroken belt en/of door direct terug te bellen nadat de verbinding werd verbroken) behoudt Mobistar zich het recht voor om de levering van de dienst te beperken, je contract op te schorten en/of op te zeggen, en/of andere nuttig of nodig geachte maatregelen te treffen.
  • Om via 4G te surfen, moet je een compatibel gsm-toestel hebben en je binnen het bereik van het 4G-netwerk bevinden. Mobistar behoudt zich het recht om de snelheid van zijn 4G tarieven te wijzigen. Meer informatie op www.mobistar.be/4G.
  • De simkaart mag niet gebruikt worden voor een verbinding zonder menselijke interventie of tussen een industriële modem en een server (M2M-communicatie).
  • Als je een Panter-tariefplan combineert met een Internet Everywhere-tariefplan deel je automatisch je surfvolume tussen je smartphone en je laptop of tablet.

  Family Advantage (gratis bellen en sms’en met mijn familie)

  Dit voordeel is geldig als je ten minste 2 abonnementen hebt die in aanmerking komen (My15-bundel of hoger, of Kangoeroe/Dolfijn/Panter-bundel). Met het familievoordeel bel je tot 10.000 minuten (1 minuut = 1 sms) gratis per kaart en per maand naar alle nummers op dezelfde factuur: Mobistar-abonnees, alle herlaadkaarten die via Automatic Reload herladen worden en je vaste lijn.

  Promo

  Promo 50% korting gedurende 3 maanden: aanbod geldig tot en met 17/11/2014 bij elke online aankoop van een mobiel abonnement via www.mobistar.be.

  Je ontvangt een korting van 50% op het bedrag van je maandelijks abonnementsformule gedurende je 3 eerstvolgende facturen. Je betaalt bijgevolg gedurende 3 maanden enkel 22,5€ per maand voor het tarief Panter 45. Alle verbruik buiten je forfait worden gefactureerd aan de geldende tarieven.

  Als je van tarief wijzigt binnen de eerste 3 maanden van je contract, wordt de korting aangepast aan de geldende voorwaarden van je nieuwe tariefplan.

  Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties.

 • Panter 60 Fiche

  Panter 60 Plus is een bundel van 60 euro per maand (incl. btw). Voor die prijs krijg je:

  • onbeperkt bellen naar alle Belgische netwerken vanuit België, uitgezonderd speciale nummers, en dit op elk moment van de dag
  • onbeperkt sms’en naar alle Belgische netwerken vanuit België, uitgezonderd speciale nummers, en dit op elk moment van de dag
  • 5 GB om in België mobiel te surfen, zelfs ook via 4G.

  Bovendien krijg je elke maand:

  • 500 minuten en 500 sms’jes om te bellen en sms’en naar Europa, ongeacht of je in België bent of ergens anders in Europa (roaming)
  • 500 gratis minuten voor je inkomende oproepen wanneer je in Europa bent (roaming)
  • 500 MB mobiel internet in Europa.

  Gebruik van mobiel internet

  Mobistar helpt je om je budget beter onder controle te houden! Wanneer je je volume van 5 GB in België overschrijdt, ontvang je een berichtje waarin staat dat je geen toegang meer hebt tot mobiel internet en dat je via je gsm surfherlaadbeurten kan aankopen om te blijven surfen.

  Inclusief communicatie van en naar Europa

  De minuten, sms’jes en MB van en naar Europa zijn beschikbaar in de volgende landen: Åland (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk (en Monaco), Frans-Guyana, Gibraltar (VK), Griekenland, Guadeloupe, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, San Marino, Sint Maarten, Sint-Bartholomeus, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk, Zweden. De standaardtarieven voor internationaal (roaming) worden boven op de bundel aangerekend. Surf naar www.mobistar.be/international om de tarieven te bekijken.

  Mobile Cloud

  Dit voordeel is geldig voor elk Dolfijn-, Panter- of Internet Everywhere-abonnement. Compatibel met iOS/Android/Web/pc/Mac. De gegevens worden bewaard in een beveiligde zone in geëncrypteerde vorm in Europa. Deze dienst wordt niet gefinancierd door publiciteit of de verkoop of exploitatie van je gegevens. Je recupereert je gegevens op eender welk moment.

  Verbruik buiten bundel

  • Er zijn geen mms’jes inbegrepen bij dit tariefplan. Je wordt 0,24 euro per mms gefactureerd in België. Voor de tarieven vanuit het buitenland, zie www.mobistar.be/international.

  Gebruiksvoorwaarden

  • Resterende megabytes worden niet naar de volgende maand overgedragen.
  • Het onbeperkte volume van minuten, sms’jes en mobiel internet is geldig voor een normaal persoonlijk en privégebruik (zelfs intensief).
  • Normaal belgebruik wordt vastgelegd op maximaal 10.000 minuten per maand en normaal sms-gebruik op maximaal 10.000 sms’jes per maand. Bij overbelasting van het netwerk, misbruik (met name terbeschikkingstelling aan derden, professioneel of commercieel gebruik, gebruik als simbox) of elk ander gebruik dat niet in overeenstemming is met het gebruik dat men mag verwachten van een klant die een contract voor mobiele telefonie afsluit (zoals bijvoorbeeld het gebruik als simbox of babyfoon, wanneer je geregeld belt of sms’jes verzendt naar ruim 250 verschillende correspondenten per maand of wanneer je meer dan 3 uur onafgebroken belt en/of door direct terug te bellen nadat de verbinding werd verbroken),behoudt Mobistar zich het recht voor om de levering van de dienst te beperken, je contract op te schorten en/of op te zeggen, en/of andere nuttig of nodig geachte maatregelen te treffen.
  • Om via 4G te surfen, moet je een compatibel gsm-toestel hebben en je binnen het bereik van het 4G-netwerk bevinden. Mobistar behoudt zich het recht om de snelheid van zijn 4G tarieven te wijzigen. Meer informatie op www.mobistar.be/4G.
  • De simkaart mag niet gebruikt worden voor een verbinding zonder menselijke interventie of tussen een industriële modem en een server (M2M-communicatie).
  • Als je een Panter-tariefplan combineert met een Internet Everywhere-tariefplan deel je automatisch je surfvolume tussen je smartphone en je laptop of tablet.

  Family Advantage (gratis bellen en sms’en met het gezin)

  Dit voordeel is geldig als je ten minste 2 abonnementen hebt die in aanmerking komen (My15-bundel of hoger, of een Kangoeroe/Dolfijn/Panter-bundel). Met het familievoordeel bel je tot 10.000 minuten (1 minuut = 1 sms) gratis per kaart en per maand naar alle nummers op dezelfde factuur: Mobistar-abonnees, alle herlaadkaarten die via Automatic Reload herladen worden en het nummer van je vaste lijn.

  Promo

  Promo 50% korting gedurende 3 maanden: aanbod geldig tot en met 17/11/2014 bij elke online aankoop van een mobiel abonnement via www.mobistar.be.

  Je ontvangt een korting van 50% op het bedrag van je maandelijks abonnementsformule gedurende je 3 eerstvolgende facturen. Je betaalt bijgevolg gedurende 3 maanden enkel 30€ per maand voor het tarief Panter 60. Alle verbruik buiten je forfait worden gefactureerd aan de geldende tarieven.

  Als je van tarief wijzigt binnen de eerste 3 maanden van je contract, wordt de korting aangepast aan de geldende voorwaarden van je nieuwe tariefplan.

  Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties.