Internet Everywhere
 
 

Maak je keuze

 
 
Surf extra Card


Basic

Deel de data uit jouw Dolfijn of Panter abonnement met een tablet of laptop!

Internet Everywhere 15

Internet Everywhere

Regular

Ideaal om dagelijks te mailen en surfen!


Internet Everywhere Unlimited

Internet Everywhere

Unlimited

Als je altijd en overal online wil zijn. Als je graag online filmpjes of fotoalbums bekijkt.

Surfvolume
Je gebruikt de data
uit jouw telefoonabonnement
2GB/maand
Onbeperkt
vanaf 5 GB is de snelheid beperkt
1 simkaart (micro of normaal)

Als je al klant bij Mobistar bent

5€/maand

10€/maand

30€/maand

Zonder verplichtingen

5€/maand

15€/maand

35€/maand
En als ik trouwe klant word ?
 

Wat moet ik kiezen?

Wil je ook kunnen surfen met je tablet of laptop, maar weet je niet of je moet kiezen voor de Surf Extra Card of voor Internet Everywhere?
Dat hangt af van één ding: Heb je al genoeg surfvolume in jouw abonnement?Ja, ik heb al genoeg surfvolume in mijn abonnement

Je hebt een Dolfijn of Panter abonnement met inbegrepen surfvolume en je hebt hier genoeg aan. En je wilt jouw surfvolume gebruiken om ook online te gaan met je tablet of laptop? Dan is de Surf Extra Card iets voor jou. Voor 5 euro per maand krijg je een extra (micro-) simkaart. Zo kun je jouw inbegrepen data tegelijkertijd ook op een ander apparaat gebruiken. Zonder verbintenis, zonder gedoe.

Als je al een Dolfijn of Panter abonnement hebt, dan kun je de Surf Extra Card aanvragen in één van onze Mobistar Centers. Heb je nog geen Dolfijn of Panter abonnement? Dan kun je de Surf Extra Card selecteren tijdens het bestelproces van één van deze abonnementen.

Nee, ik heb niet genoeg surfvolume in mijn abonnement.

Je hebt een Dolfijn of Panter abonnement met inbegrepen surfvolume, maar je wil meer data om ook online te gaan met je tablet of laptop? Dan kies je voor Internet Everywhere. Je krijgt niet alleen een extra simkaart, maar ook nog extra data. En dat kun je dan weer verdelen over je telefoon en je laptop of tablet. En zo ben jij altijd en overal online!

Heb je al een Dolfijn of Panter abonnement, en je wil extra datavolume dat je kan verdelen over meerdere toestellen? Bestel dan nu jouw Internet Everywhere. Of kijk eerst eens bij ons Dolfijn of Panter aanbod.

Waarom Internet Everywhere?

 • Waarom Internet Everywhere?

  Mijn tablet en ik, wij zijn onafscheidelijk. Ik gebruik hem constant: om wat rond te surfen, iets op te zoeken, filmpjes te kijken, te chatten, … ook als ik onderweg ben, een dagje aan zee spendeer of ga camperen. Dankzij Internet Everywhere heb ik ook echt overal internet!

 • Combineer en bespaar

  Heb je een abonnement voor mobiele telefonie bij Mobistar? Goed nieuws! Kies voor Internet Everywhere 15 of Unlimited en krijg elke maand 5€ korting zolang je een mobiel abonnement bij Mobistar hebt! Ideaal om overal en altijd te genieten van mobiel internet op al je toestellen. Eenvoudig en voordelig!

 • Controleer je verbruik

  Betaal geen cent te veel en hou je verbruik in het oog

  Bovendien kan je steeds je verbruik in het oog houden, gratis, ook als je in het buitenland bent!
  Betaal geen cent te veel en hou je verbruik in het oog :

  Is je datavolume op? Dan krijg je een sms’je om je te waarschuwen. Wil je toch verder surfen? Geen probleem, kan je extra databundels aankopen via je gsm, tablet of laptop.

 • Mobile Cloud: Beveiligd, eenvoudige toegang, altijd

  Met Mobile Cloud heb jij je meest waardevolle documenten altijd bij de hand. Geniet van een extra opslagruimte van 16 GB inbegrepen in je Internet Everywhere abonnement. Het geheugen van je tablet zal automatisch bijgehouden worden. Bewaar en deel jouw foto’s, contacten, video’s, muziek en documenten in een handomdraai, waar je ook bent.

  Meer info

 • En als ik trouwe klant word ?

  Voordeel voor trouwe klanten


  Bovenop een levenslang voordeel bij een abonnement vanaf 12 maanden krijg je ook je eerste maand gratis als je online bestelt.

  Pocket Hotspot @ 29€ (ipv. 139€)

  Meer info

  Opties & Diensten

  • Deel je data met je laptop via de Pocket Hotspot

   Met een Pocket Hotspot kan je tot 5 mobiele toestellen tegelijk verbinden met het internet

   • De Pocket Hotspot vangt het 4G signaal op en verspreidt het via wifi waardoor je het surfvolume van je abonnement kan delen tussen verschillende mobiele toestellen. Zo kan je je WiFi overal meenemen en surfen met je toestellen (GSM , tablet, videospeler, laptop, …) net zoals thuis. Gedaan met zoeken naar WiFi hotspots!
   • Ideaal als je toestellen geen 4G-verbinding of een USB-uitgang hebben

   Wat kost dat, een Pocket Hotspot?

   Als je kiest voor een Internet Everywhere 15 of Internet Everywhere Unlimited van 12 maanden krijg je de Pocket Hotspot 4G voor slechts 9 € (ipv 139 €) !

  • Ik wil surfen in het buitenland

   Het gebruik van mobiel internet in het buitenland is niet inbegrepen in dit abonnement. Als u in het buitenland mobiel internet gebruikt, dan wordt u als volgt gefactureerd:

   • Zone "EU": 0,847 €/MB* gefactureerd per schijf van 1 KB
   • Zone "Extended" (Marokko, Turkije, Egypte, Kroatië, Zwitserland, VS en China - uitgezonderd Hong Kong en Macau): 3,63 €/MB*
   • Zone "Rest of World": 13,31 € / MB*Gefactureerd per schijf van 10 KB, BTW inbegrepen
   • Roaming Internet
   • Wil je intensief surfen tijdens je vakantie en tezelfdertijd je budget onder controle houden? Met tot 1 GB Roaming Internet surf en mail je in het buitenland zoveel je maar wil!

    Belangrijk : data volume wordt niet gedeeld in roaming.

    Meer weten?
  • Voor alle andere vragen die je hebt over het mobiele internet, check onze hulp-sectie

   Ik heb meer surfvolume nodig

   Wanneer je surfvolume op is wordt je internettoegang geblokkeerd tot je volgende factuurperiode begint. Wil je toch verder surfen? Geen probleem, je kan makkelijk herladen via m.mobistar.be vanaf 5 €, dit surfkrediet is 40 dagen geldig.

   5 : 500 MB

   10 : 1GB

   Hoe kan je je surfvolume herladen?

   • Direct via je toestel door te surfen naar m.mobistar.be in jouw browser
   • Via je Klantenzone
   • Via #123#
  • Algemene voorwaarden

   Internet Everywhere 15 Fiche
   Internet Everywhere 15 & Modem Fiche

   Met Internet Everywhere 15 krijg je voor 15 euro per maand 2 GB om met je tablet of pc te surfen, waar je maar wil in België in 2G, 3G of 4G. Als je je volume van 2 GB overschrijdt, krijg je een bericht met de melding dat je geen toegang meer krijgt tot mobiel internet. Je kan dan wel nog herlaadbeurten aankopen via je gsm om te kunnen blijven surfen.

   Indien je een extra toestel wil aansluiten, moet je een Surf Extra Card nemen voor 5 euro per maand. Geen enkele aanbieding is geldig voor de Extra Card

   Als je Internet Everywhere combineert met een Panter-, Panter Pro- of My for iPhone-tariefplan, deel je automatisch je surfvolume tussen je laptop, je tablet en je smartphone.

   Als je mobiele klant bent (uitgezonderd prepaid, Eekhoorn of mobiele tariefplannen minder dan 10 €), krijg je levenslang 5€/maand korting op je mobiele Internet abonnement prijs (uitgezonderd Internet Everywhere Daily en Internet Everywhere 5).

   Per verzonden sms betaal je 12 cent.
   Onze tarieven zijn inclusief btw.

   Je kan kiezen tussen een formule zonder getrouwheidsperiode of een formule met een getrouwheidsperiode van 12 maanden.

   Als je kiest voor een formule zonder getrouwheidsperiode, kan je geen gebruik maken van de aanbiedingen.

   Resterende MB worden niet overgedragen naar de volgende maand.

   Mobiel internet in het buitenland

   Het gebruik van mobiel internet in het buitenland is niet inbegrepen bij deze optie. Meer informatie over de standaard roamingtarieven vind je hier (pdf).

   Op zoek naar een optie om goedkoper te kunnen surfen in het buitenland? Kijk dan op www.mobistar.be/roaming.

   Extra diensten

   Bij elk Internet Everywhere 15- en/of Internet Everywhere Unlimited-abonnement met een contract van 12 maanden en bankdomiciliëring krijg je een Internet Everywhere Modem Advantage. Dat is een korting op de aankoopprijs van je modem die wordt toegekend als een getrouwheidsvoordeel, gekoppeld aan je tariefplan. De voorraad van modems is beperkt. Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt. Deze aanbieding is niet compatibel met de andere aanbiedingen of voordelen die van toepassing kunnen zijn op andere types van mobiele modems, gekoppeld aan een verbintenis van 12 maanden op de mobiele internetaanbiedingen van Mobistar.

   Loyaliteitsvoordelen

   Pocket Hotspot Aanbieding beperkt tot 30/09/2014. Bij elk Internet Everywhere 15- en Internet Everywhere Unlimited-abonnement met een contract van 12 maanden en bankdomiciliëring krijg je een Internet Everywhere Modem Advantage. Dat is een korting op de aankoopprijs van je modem die wordt toegekend als een getrouwheidsvoordeel, gekoppeld aan je tariefplan. De voorraad van modems is beperkt. Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt. Deze aanbieding is niet compatibel met de andere aanbiedingen of voordelen die van toepassing kunnen zijn op andere types van mobiele modems, gekoppeld aan een verbintenis van 12 maanden op de mobiele internetaanbiedingen van Mobistar.

   Gebruiksvoorwaarden

   In het geval van een migratie van een My for iPhone-, Panter-, Panter Pro-, Internet Everywhere Multi- of Internet Everywhere-tariefplan (enkel 5, 15 of Unlimited) naar een ander tariefplan wordt de optie Mobile Hotspot gedesactiveerd.

   De activering van het Internet Everywhere Modem Advantage betekent dat je je ertoe verbindt gedurende de eerste 6 maanden van je contract op hetzelfde tariefplan te blijven. Je kan evenwel overstappen naar een hoger tariefplan.

   Na 6 maanden kan je, indien gewenst, als volgt migreren:
               - een Internet Everywhere Unlimited naar een Internet Everywhere 5 
   Internet Everywhere 5 is niet compatibel met het Internet Everywhere Modem Advantage. Bijgevolg kan je niet overstappen op een Internet Everywhere 5 als je ingetekend hebt op het Internet Everywhere Modem Advantage.

   - Wanneer je je abonnement vroegtijdig opzegt, zal je gevraagd worden om de korting die je op de aankoopprijs van je modem gekregen hebt terug te betalen, en dit volgens de aflossingstabel die werd opgesteld op het moment dat je je handtekening onder je contract zette. Je aflossingstabel vind je terug in je contract en in je Klantenzone op www.mobistar.be.

   - In het kader van het “Internet Everywhere Modem Advantage” kan de Klant niet meer dan twee contracten tekenen gedurende een periode van 11 maanden vanaf de datum waarop hij intekende op zijn eerste abonnement.

   En als ik trouwe klant word?

   Dienst Mobile Hotspot inbegrepen: mobiele internetverbinding op je laptop/tablet dankzij de functie om de verbinding van je mobiele telefoon te delen. De dienst Mobile Hotspot is enkel beschikbaar op de iPhone 3GS of hoger en op de nieuwe iPad onder iOS 5.1 of hoger. Deze dienst is compatibel op de iPhone met de tariefplannen Internet Everywhere 5, Internet Everywhere 15 en Internet Everywhere Unlimited, en/of de tariefplannen My for iPhone en Panter. De Mobile Hotspot verbruikt het datavolume dat inbegrepen is bij de hierboven vermelde tariefplannen.

   Als de klant overstapt van een My for iPhone-, Panter-, Panter Pro-, Internet Everywhere Multi- of Internet Everywhere-abonnement (enkel 5, 15 of Unlimited) naar een ander tariefplan, dan wordt de optie Mobile Hotspot gedesactiveerd.

   Wat houdt een verbintenis van 12 maanden in?

   • Sinds de nieuwe telecomwet kan je je contract (van bepaalde of onbepaalde duur) op elk moment opzeggen via elk eender welke geschreven vorm.
   • In het geval van een contract van 12 of 24 maanden moet je een opzegvergoeding betalen als je opzegt tijdens de eerste 6 maanden van uw contract.
   • De opzegvergoeding komt overeen met het maandelijks te betalen bedrag voor je abonnement vermenigvuldigd met het aantal resterende maanden (maximum 6) en eventuele opties zoals gedefinieerd in het contract met uitzondering van promoties.
   • Een contract van bepaalde duur dat niet wordt afgesloten op het einde van de contractperiode wordt automatisch verlengd voor onbepaalde tijd. Na verlenging kan dit op elk moment via eender welke geschreven vorm worden opgezegd.

   Waar kan ik de algemene voorwaarden met betrekking tot het product en de online bestelling vinden?

   De algemene voorwaarden vind je hier.

   Wat heb ik nodig om te kunnen surfen met Internet Everywhere Multi?

   • Met een laptop heb je een usb-modem en een simkaart nodig.
   • Met een tablet heb je een simkaart of microsimkaart nodig

   De keuze van deze verschillende elementen zal tijdens het online bestelproces gebeuren.

   Volstaat het downloadvolume?

   Je kan hier zien wat je precies met verschillende downloadvolumes kan doen.

   Hoe installeer ik Internet Everywhere?

   Lees onze installatiegids

   Als je tijdens de installatie problemen ondervindt, neem gerust contact op met de helpdesk van Mobistar op 5000

   Andere vragen? Alle antwoorden vind je hier.

   Hoe verander ik later van tariefplan als ik dat wil?

   Om snel en eenvoudig van tariefplan te veranderen, registreer je je best op je Klantenzone. Kies "Je abonnement" en personaliseer je diensten in een handomdraai. Het is echt supereenvoudig, volg gewoon onze instructies! Je kan ook langsgaan in een Mobistar-verkooppunt of naar de klantendienst bellen op het nummer 5000

  • Algemene voorwaarden

   Internet Everywhere Unlimited
   Internet Everywhere Unlimited & Modem Fiche

   Met Internet Everywhere Unlimited kan je voor 35 euro per maand onbeperkt surfen met je tablet of pc, waar je maar wil in België in 2G, 3G of 4G. Onbeperkt surfen komt overeen met een normaal privégebruik. Zodra je 5GB bereikt wordt je snelheid beperkt tot 64Kbps en dit tot je volgende factuur. Je kan wel extra herlaadbeurten kopen om te blijven surfen aan de originele snelheid.

   Indien je een extra toestel wil aansluiten, moet je een Surf Extra Card nemen voor 5 euro per maand. Geen enkele aanbieding is geldig voor de Extra Card

   Als je Internet Everywhere combineert met een Panter-, Panter Pro- of My for iPhone-tariefplan, deel je automatisch je surfvolume tussen je laptop, je tablet en je smartphone.

   Als je mobiele klant bent (uitgezonderd prepaid, Eekhoorn of mobiele tariefplannen minder dan 10 €), krijg je levenslang 5€/maand korting op je mobiele Internet abonnement prijs (uitgezonderd Internet Everywhere Daily en Internet Everywhere 5).

   Per verzonden sms betaal je 0,12 € .
   Onze tarieven zijn inclusief btw.

   Je kan kiezen tussen een formule zonder getrouwheidsperiode of een formule met een getrouwheidsperiode van 12 maanden.

   Als je kiest voor een formule zonder getrouwheidsperiode, kan je geen gebruik maken van de aanbiedingen.

   Resterende MB worden niet overgedragen naar de volgende maand.

   Mobiel Internet in het buitenland

   Het gebruik van mobiel internet in het buitenland is niet inbegrepen bij deze optie. Meer informatie over de standaard roamingtarieven vind je hier (pdf).

   Op zoek naar een optie om goedkoper te kunnen surfen in het buitenland? Kijk dan op www.mobistar.be/roaming.

   Extra diensten

   Dienst Mobile Hotspot inbegrepen: een mobiele internetverbinding op je laptop/tablet dankzij een modus waarmee je de verbinding van je mobiele telefoon deelt. De dienst Mobile Hotspot is enkel beschikbaar op de iPhone 3GS of hoger en op de nieuwe iPad onder iOS 5.1 of hoger. Deze dienst is compatibel op iPhone met de tariefplannen Internet Everywhere 5, Internet Everywhere 15 en Internet Everywhere Unlimited, en/of de tariefplannen My for iPhone en Panter. De Mobile Hotspot gebruikt de MB die bij de hierboven vermelde tariefplannen zijn inbegrepen.

   In het geval van een migratie van een My for iPhone-, Panter-, Panter Pro-, Internet Everywhere Multi- of Internet Everywhere-tariefplan (enkel 5, 15 of Unlimited) naar een ander tariefplan wordt de optie Mobile Hotspot gedesactiveerd

   Als je al Internet Everywhere Multi- (Relax of Max) of iPad Multi-klant bent en wil intekenen op een nieuwe Internet Everywhere-formule, dan zal je nieuwe formule de oude vervangen.

   Als je meerdere Internet Everywhere Multi- (Relax of Max) of iPad Multi-contracten onder dezelfde factuur hebt en op een nieuwe Internet Everywhere-formule wil intekenen, dan zullen alle bestaande contracten vervangen worden door de nieuwe formules (5, 15 of Unlimited).

   Loyaliteitsvoordelen

   Pocket Hotspot Aanbieding beperkt tot 30/06/2014. Bij elk Internet Everywhere 15- en Internet Everywhere Unlimited-abonnement met een contract van 12 maanden en bankdomiciliëring krijg je een Internet Everywhere Modem Advantage. Dat is een korting op de aankoopprijs van je modem die wordt toegekend als een getrouwheidsvoordeel, gekoppeld aan je tariefplan. De voorraad van modems is beperkt. Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt. Deze aanbieding is niet compatibel met de andere aanbiedingen of voordelen die van toepassing kunnen zijn op andere types van mobiele modems, gekoppeld aan een verbintenis van 12 maanden op de mobiele internetaanbiedingen van Mobistar. Zie “Internet Everywhere Modem Advantage”-voorwaarden op www.mobistar.be of vraag informatie in een van onze verkooppunten.

   En als ik trouwe klant word?

   Dienst Mobile Hotspot inbegrepen: mobiele internetverbinding op je laptop/tablet dankzij de functie om de verbinding van je mobiele telefoon te delen. De dienst Mobile Hotspot is enkel beschikbaar op de iPhone 3GS of hoger en op de nieuwe iPad onder iOS 5.1 of hoger. Deze dienst is compatibel op de iPhone met de tariefplannen Internet Everywhere 5, Internet Everywhere 15 en Internet Everywhere Unlimited, en/of de tariefplannen My for iPhone en Panter. De Mobile Hotspot verbruikt het datavolume dat inbegrepen is bij de hierboven vermelde tariefplannen.

   Als de klant overstapt van een My for iPhone-, Panter-, Panter Pro-, Internet Everywhere Multi- of Internet Everywhere-abonnement (enkel 5, 15 of Unlimited) naar een ander tariefplan, dan wordt de optie Mobile Hotspot gedesactiveerd.

   Wat houdt een verbintenis van 12 maanden in?

   • Sinds de nieuwe telecomwet kan je je contract (van bepaalde of onbepaalde duur) op elk moment opzeggen via elk eender welke geschreven vorm.
   • In het geval van een contract van 12 of 24 maanden moet je een opzegvergoeding betalen als je opzegt tijdens de eerste 6 maanden van uw contract.
   • De opzegvergoeding komt overeen met het maandelijks te betalen bedrag voor je abonnement vermenigvuldigd met het aantal resterende maanden (maximum 6) en eventuele opties zoals gedefinieerd in het contract met uitzondering van promoties.
   • Een contract van bepaalde duur dat niet wordt afgesloten op het einde van de contractperiode wordt automatisch verlengd voor onbepaalde tijd. Na verlenging kan dit op elk moment via eender welke geschreven vorm worden opgezegd.

   Waar kan ik de algemene voorwaarden met betrekking tot het product en de online bestelling vinden?

   De algemene voorwaarden vind je hier.

   Wat heb ik nodig om te kunnen surfen met Internet Everywhere Multi?

   • Met een laptop heb je een usb-modem en een simkaart nodig.
   • Met een tablet heb je een simkaart of microsimkaart nodig

   Heb ik genoeg surfvolume?

   Je kan hier zien wat je precies met verschillende downloadvolumes kan doen.

   Hoe installeer ik Internet Everywhere?

   Lees onze installatiegids

   Als je tijdens de installatie problemen ondervindt, neem gerust contact op met de helpdesk van Mobistar op 5000

   Andere vragen? Alle antwoorden vind je hier.

   Hoe verander ik later van tariefplan als ik dat wil?

   Om snel en eenvoudig van tariefplan te veranderen, registreer je je best op je Klantenzone. Kies "Je abonnement" en personaliseer je diensten in een handomdraai. Het is echt supereenvoudig, volg gewoon onze instructies! Je kan ook langsgaan in een Mobistar-verkooppuntM of naar de klantendienst bellen op het nummer 5000

  Panter voordeel

  Surf op je tablet en je smartphone met een enkel abonnement!

  Internet delen met je verschillende mobiele toestellen

  Hoe werkt het?

  Door je Panter abonnement (voor je gsm) te combineren met een Internet Everywhere abonnement (voor je laptop of tablet), kan je je totale datavolume van beide abonnementen delen op al je mobiele toestellen.

  Ik ben al Panter klant.

  1. Bestel meteen het Internet Everywhere abonnement van je keuze en deel je datavolume met je smartphone!
  2. Hoe? Kies je Internet Everywhere abonnement en vermeld je klantennumer in het bestelformulier. Zo wordt je Internet Everywhere abonnement automatisch vermeld op dezelfde factuur en is gaat het delen van je data helemaal vanzelf.

  Ik heb een ander Mobistar abonnement voor mijn gsm

  1. Zoals gezegd heb je een Panter abonnement nodig om hiervan te genieten. Je kan heel makkelijk je tariefplan veranderen en meteen ook een Internet Everywhere abonnement bestellen.
  2. Hoe? Bel ons op het nummer 5000 of ga langs bij je Mobistar verkooppunt

  Hoe? Bel ons op het nummer 5000 of ga langs bij je Mobistar verkooppunt

  1. Ontdek ons Panter abonnement voor je gsm en ons Internet Everywhere abonnement voor je tablet of laptop.
  2. Voeg ze allebei toe in je bestelmandje en bestel.
  3. Je zal 2 simkaarten ontvangen: een voor je gsm, en een andere voor je tablet (of laptop). Na de activatie kan je automatisch je data delen tussen je smartphone en tablet (of laptop)