De optie m-banxafe is de handigste manier om je prepaid kaart te herladen met je gsm, het banksaldo van je rekening op te vragen, betalingen te verrichten en je Mobistar factuur te betalen. Allemaal met je gsm, waar je ook bent: thuis, onderweg of zelfs in het buitenland.

Gratis

Activeer nu !

Kan ik gebruikmaken van m-banxafe?

Ja, of je nu een herlaadkaart, of een abonnement, m-banxafe is beschikbaar voor iedereen.

Wat zijn de voordelen van m-banxafe ?

Door m-banxafe te activeren wordt je simkaart gelinkt aan je bankrekening. Zodra deze link is gelegd kan je genieten van de volgend diensten:

Uiteraard is deze dienst 100% beveiligd ! Wij hebben geen toegang tot de gegevens in verband met je bankrekening. We vragen je bank enkel om het herlaadbedrag over te schrijven, net zoals je zou betalen via Bancontact.

Wat kost dat ?

De activering van m-banxafe is helemaal gratis.

Hoe kan ik m-banxafe activeren ?

Stap 1: Controleer je simkaart

Staat het m-banxafe logo op de simkaart van je gsm? Als dat niet zo is, ga dan naar een verkooppunt om je simkaart gratis te vervangen..

Stap 2: Kies een geheime code

Ga naar het M-services menu in je gsm, kies voor m-banxafe en daarna “Activering”. Voer vervolgens een pincode in naar keuze en bevestig die. Daarna ontvang je een sms'je met je login voor m-banxafe.

Stap 3: Activeer m-banxafe online

Activeer m-banxafe in enkele kliks ! Wat heb je nodig? Het sms’je dat je net hebt ontvangen en je gsmnummer, meer niet!

Activeer online

Let op! Om de m-banxafe online te activeren moet je ingeschreven zijn op de dienst Online bankieren van een van de volgende banken: FORTIS PC banking, DEXIA Direct Net, ING Home'Bank, KBC-Online, AXA Homebanking, VDK, CBC.

Ben je nog niet ingeschreven op online bankieren? Dan kan je m-banxafe ook activeren aan een externe geldautomaat of in een Mobistar Center in je buurt.

Vaak gestelde vragen

Hoe kan ik weten of m-banxafe werkt op mijn gsm ?

Als je “m-services” in het menu van je gsm kan vinden, dan beschik je over een m-banxafe-simkaart. Je kan de m-banxafe-simkaart ook herkennen aan het m-banxafe-logo.

Waar kan ik een m-banxafe-simkaart bekomen ?

Heb je nog geen m-banxafe-simkaart maar wil je wel profiteren van de m-services? Groot gelijk! Als je even langsgaat bij een Mobistar Center in je buurt kan je gratis en voor niets een nieuwe m-banxafe-simkaart halen. Vergeet je gsm niet mee te nemen, onze verkopers zorgen ervoor dat alle informatie op je simkaart wordt gekopieerd naar je nieuwe simkaart.

Kan ik meerdere herlaadkaarten linken aan mijn bankrekening?

Nee, dat kan helaas niet, je kan slechts een herlaadkaart linken aan je bankrekening.