Have a nice day

You are here

Met Have a nice day, het nieuwe getrouwheidsprogramma van Mobistar, willen we je bedanken voor je vertrouwen door je het hele jaar door te verwennen met kleine geschenkjes.

Het maakt niet uit of je een herlaadkaart of een abonnement hebt, je neemt automatisch deel aan ons getrouwheidsprogramma. Met Have a nice day hoef je geen punten te verzamelen of jarenlang klant te zijn om beloond te worden! Meer nog: hoe langer je blijft, hoe hoger de waarde van de geschenken.

Zo zijn er kortingen op mobiele telefoons of tablets, gratis belminuten en sms’en, abonnementen op digitale tijdschriften, de mogelijkheid om exclusieve evenementen bij te wonen zoals de concerten van Mika of Tony Bennett en Lady Gaga…

Hoe kan ik mijn cadeaus verkrijgen?


Je krijgt per sms of mail een notificatie als er een verrassing op jou staat te wachten in je klantenzone. Om je geschenken in ontvangst te nemen, hoef je enkel in te loggen op je klantenzone.

Ga naar de klantenzone

Als je het kanaal voor de notificaties (sms of mail) wil veranderen, kan je dat op ieder moment doen in je klantenzone onder de rubriek ‘mijn profiel’.

Nog niet geregistreerd op de klantenzone? Schrijf je nu hier in!

Bekijk hier het gegevensbeschermingsbeleid voor klanten van Mobistar, hier.

 

Stars en verrassingen speciaal voor jou!

Met dit programma kan je ook Stars verzamelen. En achter iedere Star schuilt er een verrassing … Dus waar wacht je nog op? Verzamel ze nu allemaal!

Het is een erkenning van je aandeel en je vertrouwen in Mobistar.

Jij vertrouwt ons en wij belonen jou met een Star. En met een cadeau! Welk? Dat blijft voorlopig een verrassing. Je zal het ontdekken als het zover is. Hieronder vind je de verschillende Stars die momenteel beschikbaar zijn. Wanneer je voldoet aan de voorwaarden ontvang je een Star en het cadeau dat erbij hoort.

Opgelet, er worden geregeld nieuwe Stars toegevoegd. Houd dus je klantenzone goed in de gaten.

Welke Stars kan je verzamelen?Star Onbeperkt

Je beschikt over een abonnement waarmee je onbeperkt kan bellen.


Loyal Star

Je bent al minstens 3 maanden Mobistar-klant.

Je vindt alle informatie op onze Loyal Star pagina.


Star Apple

Je gebruikt een Iphone of Ipad op het netwerk van Mobistar.

4G Star

Surf supersnel én krijg een leuke verrassing!

Close