Mobiel surfen

You are here

Mobiel surfen

Surf je vaak met je smartphone of tablet? We geven je graag alle informatie en mogelijke opties om het surfen nóg aantrekkelijker te maken.

4G
Met 4G kan je ongezien snel op het mobiele netwerk surfen! Wat je gebruik ook is, 4G zal zonder twijfel je mobiele ervaring aanzienlijk verbeteren. Razendsnel!

Gratis in je surfvolume

 

Mobile Cloud
De Mobile Cloud maakt automatisch een back-up vanuit het geheugen van jouw mobiele apparaten. Je hebt overal en altijd toegang tot jouw meest waardevolle momenten!

 

Mobile Like&Tweet
Ideaal om te surfen op sociale netwerken op je gsm. Zo heb je geen pc meer nodig om te chatten met vrienden of hun laatste familiefoto's te bekijken!

 

Mobile Mail&Surf
Ideaal bij je Kangoeroe abonnement om internet te ontdekken op je gsm. Zo heb je geen pc meer nodig om snel die ene e-mail te beantwoorden of iets op te zoeken op Google.

5€/maand

 

Surf Extra Card
Je hebt een Dolfijn of Panter abonnement met inbegrepen surfvolume en je hebt hier genoeg aan, maar je wilt jouw surfvolume gebruiken om ook online te gaan met je tablet of laptop? Dan is de Surf Extra Card iets voor jou.

5€/maand

 

Internet op Blackberry
Je hebt een Blackberry en wilt graag gebruik maken van alle functionaliteiten van jouw toestel zoals surfen en Blackberry Messenger? Dan activeer je best Internet op Blackberry!

 

Close