M-Banxafe

You are here

m-banxafe

De optie m-banxafe is de handigste manier om je prepaid kaart te herladen met je gsm, het banksaldo van je rekening op te vragen, betalingen te verrichten en je Mobistar factuur te betalen. Allemaal met je gsm, waar je ook bent: thuis, onderweg of zelfs in het buitenland.

m-banxafe is beschikbaar voor alle Mobistar-klanten: herlaadkaarten én abonnementen.

Voor al onze klanten

Gratis!

Activeer nu

  • Herlaadje herlaadkaart
  • Raadpleeghet saldo van je rekening
  • Voerbetalingen uit
  • Betaalje facturen

Je banksaldo controleren

Pay2Me

Zin om te shoppen? Dan is het soms handig om het exacte saldo van je bankrekening te kennen. Dat kan je nu makkelijk met je gsm controleren.

 

Activeer nu

 

Pay2me is een nieuwe dienst die ontwikkeld werd in samenwerking met Banksys. Dankzij deze dienst kan je betalingen verrichten met je gsm.

 

Activeer nu

 

De voordelen van m-banxafe

Door m-banxafe te activeren wordt je simkaart gelinkt aan je bankrekening.

Uiteraard is deze dienst 100% beveiligd ! Wij hebben geen toegang tot de gegevens in verband met je bankrekening. We vragen je bank enkel om het herlaadbedrag over te schrijven, net zoals je zou betalen via Bancontact.

  • Herlaad je prepaidkaart (of die van iemand anders!)
  • Raadpleeg je rekeningsaldo
  • Betaal met je gsm
  • Betaal je facturen met je gsm.

Hoe kan ik m-banxafe activeren?

Stap 1: Controleer je simkaart
Stap 2: Kies een geheime code
Stap 3: Activeer m-banxafe online

Staat het m-banxafe logo op de simkaart van je gsm? Als dat niet zo is, ga dan naar een verkooppunt om je simkaart gratis te vervangen.

Ga naar het M-services menu in je gsm, kies voor m-banxafe en daarna “Activering”. Voer vervolgens een pincode in naar keuze en bevestig die. Daarna ontvang je een sms'je met je login voor m-banxafe.

Activeer m-banxafe in enkele kliks! Wat heb je nodig? Het sms’je dat je net hebt ontvangen en je gsmnummer, meer niet!

Activeer online

Let op! Om de m-banxafe online te activeren moet je ingeschreven zijn op de dienst Online bankieren van een van de volgende banken: FORTIS PC banking, Belfius Direct Net, ING Home'Bank, KBC-Online, AXA Homebanking, VDK, CBC.

Ben je nog niet ingeschreven op online bankieren? Dan kan je m-banxafe ook activeren aan een externe geldautomaat of in een Mobistar Center in je buurt.

Close